ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Mehmetçik İlkokulu

Mehmetçik İlkokulu

05419777060
Adres
YENİCE MAH. 5036 SK. MEHMETÇİK İLKOKULU BLOK NO: 81/1 İÇ KAPI NO: 1 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Vizyon
Temel Düşüncemiz uyarınca, kişiliklerin geliştirilmesini en önemli adım olarak gören Kurumumuz, iki büyük kültürün yüzyılı aşan ortak deneyimlerini çağdaş verilerle birleştiren atılımcı çalışmaları ilke edinmiştir. Biz, ancak böyle bir anlayışın kendisiyle ve çevresiyle barışık, yapıcı, olaylara olumlu yaklaşan, uygun kararlar alan, aydın, üretken, sorumluluk sahibi insanlar yaratacağını bilmekteyiz.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Sabah Giriş :07.40 Öğle Çıkış :12.30 Öğle Giriş :12.40 Ders Bitiş :17.30
KLİMA VE KALORİFER SİTEMİ.
Ulaşım
Okulumuza Karaköprü ve Haliliye ilçelerinden çevre yoluyla ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır. 800 yataklı Eyyübiye devlet hastanesine 1,5 km mesafededir. Belediye Halk Otobüsleriyle de ulaşım sağlanmakta olup 61, 24, 41A numaralı belediye otobüsleri okulumuz önünden geçmektedir
YENİCE MAH. 5036 SK. MEHMETÇİK İLKOKULU BLOK NO 65 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
Eyyübiye İlçe merkezinde bulunmaktadır.