ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Mehmetçik İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.Programda görev alan tüm öğretmenlerimize,öğrencilerimize emeklerinden ötürü çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Anasınıfı C Şubesi Okulöncesi Öğretmenimiz Esra AK BİGEP kapsamında sınıfında anne atölyesi gerçekleştirdi.Etkinlik kapsamında velilerimiz okula gelerek sınıflarında çocuklarıyla beraber gitar tasarladılar.Anne-çocuk ikilisi beraber kes-yapıştır-boya yaptı.Esra öğretmenimize veli katılımlı bu etkinliği için çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda tatil dönüşü ilk iş günü olan pazartesi tüm öğretmen arkadaşlarımızla  bayramlaşma gerçekleştirildi.Okul müdürümüz Hacı KAYA çikolata ikramında bulundu. Tüm herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun.

Nis

Okulumuz anasınıfı öğretmenleri Esra AK ve Aslı DİNÇER Ramazan Bayramı için pano hazırladı ve öğrencileriyle bayramlaştılar.Öğretmenlerimize çalışmalarından ötürü çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda her hafta düzenli yapılan temizlik kontrolleri sonucunda ayın en temiz sınıfları sabah grubunda 4/C ,Öğlen grubunda  1/D sınıfı  seçilmişitir. Öğrencilerimize diş fırçası hediye edilmiş olup okulumuzun bahçesinde diş fırçalama etkinliği gerçekleştirilmiştir.Sınıf öğretmenlerimiz Hasan TEKDAĞ ve İbrahim KAYA'yı tebrik ederiz.

Temizlik projesi kapsamında her hafta sınıflara girerek temizlik kontrolü yapan rehber öğretmenlerimiz Sevtap AKKAYA,Cebrail ÖZKAYA ve İsmail BULUT'a emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz anasınıfı öğretmenleri Aslı DİNÇER ve Esra AK Şanlıurfamızın geleneksel etkinliği Sıra Gecesiyle  okulumuzu şenlendirdiler.Öğretmenlerimiz sınıflarını sıra gecesine uygun şekilde düzenlediler.Öğrencilerimiz yöresel kıyafetler giyip,yöresel müziklerle halay çektirler. Üstüne en sevdikleri çiğ köfteyle karınlarını doyurdular.Bu güzel etkinlik için öğretmenlerimize,yardımlarından dolayı da velilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında  Mart ayında etkileşimli kitap okuma yönteminde belirlenen kelimelere yönelik Kelime Koleksiyoncusu adlı kitap okundu ve söyle çiz etkinliği gerçekleştirildi.Etkinliğimizi gerçekleştiren anasınıfı öğretmenlerimiz Raziye AKBULUT ve Şuranur Betül ERCİYES hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Mrt

1. Sınıflarımızın okuma bayramını gerçekleştirdik. Minik birler artık okuyor.Davetimiz üzerine okulumuza gelerek programımızı izleyen Mevlana İlkokulu Müdür yardımcılarımıza teşekkür ederiz. Bizlere çok güzel bir program hazırlayan Elif KORKUT (1/B) ,Ayşegül YÜCEL (1/C), Zuhal PESEN (1/E),Tuğba VERGİ (1/F),Gülnur GÜLERCAN (1/H) Eda ÖZER (1/İ),Ezgi AKYÜZ (1/K) hocalarımıza emeklerinden ve çalışmalarından ötürü çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 3. ve 4. sınıflar arası düzenlenen bilgi yarışmasında çocuklarımız tüm bilgilerini ortaya döktüler. Eğlenceli,heyecanlı ve kıyasıya geçen bir mücadele sonrasında 3. sınıflar arasında kazanan 3/D sınıfı  4. sınıflar arasında kazanan  4/E sınıfı olmuştur.3/D Sınıf öğretmenimiz Fatma BÜYÜKKURT ve öğrencilerini,4/E Sınıf öğretmenimiz Songül ÇAĞLAR ve öğrencilerini tebrik ederiz. Yarışmada derece yapan öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir.Bilgi yarışmasında rol oynayan tüm öğretmen arkadaşlarımıza emekleri için çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda BİGEP kapsamında uzun zamandır öğrencilerimiz İstiklal Marşını en güzel okumak için çalışıyorlardı. Yapılan elemeler sonunda 1. Ceren BOZKUŞ (3/F) ,2. Emircan BOZKUŞ (2/G) 3.Fatmanur DEMİRKOL (4/H) olmuştur ve öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir. Kendilerini tebrik eder,onları çalıştıran öğretmenlerimize,tüm süreçle ilgilenen rehber öğretmenlerimize de çok teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun.Okul müdürümüz Hacı KAYA'ya zarif hediyesi  çok teşekkür ederiz.

1/A sınıfı OKUYOR.

Okulumuz 1/A sınıf öğretmeni Yasemin YALÇINTAŞ okuma bayramı düzenledi. Böylesi güzel bir etkinlik için bolca hazırlık yapan Yasemin öğretmenimize,lezzetli yiyecekler hazırlayan velilerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Şbt

Temizlik projesi kapsamında her ay sabah grubundan 1 adet öğlen grubundan 1 adet olmak üzere en temiz sınıf seçiyoruz. Ocak ayı en temiz sınıflarımız sabah grubu 3-D sınıfı  (Sınıf Öğretmeni Fatma BÜYÜKKURT),öğlen grubunda 2-G sınıfı (Sınıf Öğretmeni Havva KORKMAZ) olmuştur.Öğrencilerimize diş fırçası hediye edilmiştir.Sınıf öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Projeyi yürüten,her hafta sınıflara girerek temizlik kontrolü yapan rehber öğretmenlerimiz Cebrail ÖZKAYA,İsmail BULUT ve Sevtap AKKAYA'ya katkılarından ötürü çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Aslı DİNÇER Dilimizin Zenginlikleri projesi için çalışmaya devam ediyor.Yapılan etkinlikte  'İlk Alışveriş Kitabı' ve ' Dedektif Zebra ' kitapları okundu,çocukların kendi alışverişlerini yapma deneyimi eğlenceli bir şekilde kazandırıldı.Markette bir dedektif gibi eşyalarını buldular,alışverişlerini tamamladılar.En sonunda da kendi pastalarını kendileri yapıp afiyetle yediler.

Şbt

İkinci dönem öğretmenler kurul toplantısı okul müdürümüz Hacı KAYA başkanlığında salı günü saat 12:45'te tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.